Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

A s kym jde ODS do koalice? Ze by s TOP09?

Ikdyz jsem ods do ted volil, v dalsich volbach to asi bude strana, ktera ve snemovne nesedi, protoze v soucasnem obsazeni tam je spis tlupa opic, nez nekdo schopny. Kazda strana prinasi vic bidy nez uzitku.

Jak se do jiste miry euroskepticka ods muze spojit s bezbreze pro-unijni topkou je mi fakt zahada.

V ods rozhodnutich nevidim zadnou vizi krom toho se udrzet u koryta. Program antibabis neni realnym programem... Coz jiste dochazi ods i top, ale nejak se tam udrzet musite, ze jo...

0 0
možnosti
JP

Co je to zase za tradiční čecháčkovský povyk? Olověné vodovodní trubky způsobily v historii zánik části civilizace. Vodu s olovem snad nikdo pít nechce.

0 0
možnosti

J52a18n 26Š44e54s77t88á41k

29. 11. 2020 12:21

"Perverznost, se kterou se někteří drží touhy něco nového zakazovat, mě nepřestane fascinovat." Usmívám se při vědomí, že někoho může nějaká perverznost přímo oslňovat.;-D

1 0
možnosti
JB

Liberální demokracie v praxi.

0 0
možnosti
JV

J85i83r34i 17V42r80a61b97e21c

29. 11. 2020 8:03

Komunisti uz vzdycky nectili prirodu. Za nich se zde nedalo pomalu ani dychat a vody byly vsude nepitne. Komunisti pred soud a zakazat. !!

0 0
možnosti
JB

Hm. Tak zákaz komunistů. A těch bývalých nebo současných? Je zajímavé, že modla všech bojovníků proti komunismu, (který tady vlastně ani nebyl) jakýsi Havel právě komunisty mimo zákon postavit nechtěl. A teď mi ještě prozraďte, dobrý muži, jak váš příspěvek souvisí s tématem blogu?

0 0
možnosti
JK

J97a49n 11K64o32z46á77k

29. 11. 2020 0:00

Paní Černochová, jak se teda vaše strana může spojovat s levicovou TOP09?

0 0
možnosti
JB

Taky se mi to nějak nezdá. Jenže v ODS nejsou jen lidi jako paní Černochová. Je tam třeba Novotný, úhlavní kamarád Míry Kalouska. A jiní, kteří to táhnou do toho levičácko progresivního bahna.

1 0
možnosti
JT

J96i97r93i 49T34i20c97h60y

28. 11. 2020 17:47

Samozrejme, ze vime o nejruznejsich nesmyslnych prikazech byrokratu z Bruselu, ale tentokrat jste uplne vedle. Olovene strelivo je treba uplne zakazat. Dostane se do zobaku ptaku i mimo vodnich ploch.

0 5
možnosti
IZ

I37v46a34n 34Z19b91o79ř96i75l

28. 11. 2020 20:31

A jak je vidět, nejen ptákům, ale i dalším tichým tvorům. A působí na mozek.

1 0
možnosti
VR

Nebojte se, on nám váš předseda, Petr Fiala, už vysvětlí, že EU je super a kdo se odváží proti ní něco říct, je ruský agent.

A vaši koaliční partneři z TOPky, kteří mimochodem zákaz olova podpořili, mu v tom pomohou.

6 0
možnosti
DR

Dnes se dá naprosto souhlasit.

0 0
možnosti
LC

Karmuju, ale paní poslankyně, na vašem místě bych byl ve vyjádřeních opatrnější. Vaše koaliční nevěsta má na to názor zcela opačný.

4 0
možnosti
Foto

Vždycky jsem si myslel, že kachna, zajíc nebo bažant když zhasne po zásahu brokovnicí, je to následkem střelných ran. Ne, že třeba kachna padá k zemi následkem okamžité otravy olovem. Také jsem si myslel, že rybničná, potoční a říční fauna trpí splachováním pesticidů, herbicidů a chemických hnojiv. Ne, že ryby hynou proto, že je do vody namočeno pár olůvek. Leda že by ty broky a olůvka mohly být při tom všem rozhodující kapicí, kterou by číše přetekla.....

Věřil jsem, že tenhle nesmysl navrhovatelé již opustili a budou se už jen uzardívat, když si na to vzpomenou. Nebo když si vzpomenou na zubní amalgámové plomby, jejichž negativní vliv na lidské zdraví byl zřejmě spíše hypotetický.

Nesleduji vývoj návrhů na slovo vzatých expertů, tak mne to překvapilo. Zřejmě mají i jinde v Evropě podobné experty jaké máme my. Možná je i naši sousedé za takové nápady vyznamenávají. Jako vyznamenal Parlament ČR Radka Kotena za varování před zabijáckými mikrovlnkami - postem šéfa bezpečnostního výboru. Doktor Chocholoušek k tomu zbaběle mlčí. Nadužívání ochranné psychiatrické léčby, o níž se před několika lety psalo, se, jak je zřejmé ze zkušeností, papalášů netýká. Ani Adreje Babiše trpícího stihomamen a šířícího poplašné zprávy o dechberoucím spiknutí proti jeho osobě.

4 0
možnosti
JB

Jak jsem psal níže, je to dost hloupě maskovaný pokus o omezení střelných zbraní. Celý vývoj jsem sledoval, od lživého tvrzení EK, že podobný zákaz se nechystá, přes úkolování EK ze strany International birdlife, po několikeré hlasování, než se to protlačilo... Jediný dobrý efekt je v tom, že bude zase více lidí naštváno má EU.

2 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1268x
Jana Černochová (1973) - poslankyně Parlamentu ČR, předsedkyně výboru pro obranu, členka výboru pro bezpečnost a hrdá starostka Prahy 2. Od roku 1997 je členkou ODS. Od roku 1998 působí v komunální politice a od roku 2010 v celostátní. V rámci své poslanecké práce se věnuje aktivitám zaměřeným na posilování obranyschopnosti České republiky, modernizaci české armády a zajištění kvalitních podmínek služby vojáků z povolání, vojáků v aktivní záloze a příslušníků bezpečnostních sborů. Věnuje se také projektům na podporu péče o válečné veterány, připomínání osudů národních hrdinů a vojenských tradic. Mezi její záliby patří potápění, sportovní střelba, běh, literatura a historie. Jejími celoživotními vzory jsou Ronald Reagan, Margaret Thatcherová či Alois Rašín.  

Seznam rubrik