Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FL

Když přestřelku, tak raději ve městě ať se olovo nedostane do přírody. Už Ivan Mládek v 70.letech vymyslel elektrický samopal, který neznečišťuje prostředí (vojáci mají prodlužovačky). A to olovo z nábojnice se v té přírodě jako rozloží a vsákne?

1 0
možnosti
JB

Já vím, že závěr je spíše řečnická otázka, ale přesto, nevskákne a nerozloží. Viz. olověné střely z napoleonských válek má našem území. Dosud nacházené projektily neztratili nic na hmotnosti.

1 0
možnosti
JK

Jsou dvě cesty. Ta nesmyslná nařízení z EU prostě ignorovat stůj co stůj. Když se nás nikdo neptá, my se ptát taky nebudeme. Můj dům, můj hrad. Druhou cestou je vystoupení z EU. To, že jsme se k něčemu zavázali vůbec nic neznamená. Jak je vidět, tak velké země nebo celá EU si také pravidla upravuje dle potřeby. Nedávno dohodnuté vzájemné ručení za dluhy v rámci EU je v Lisabonské smlouvě také zapovězeno a hle, nikomu to moc nevadí. Takže milá EU: nazdar!

6 1
možnosti
IB

I31v78o 87B31o45u81š69e

28. 11. 2020 11:44

Co je nesmyslného na zákazu šíření olova ve vodě?

4 0
možnosti
Foto

Tak pokud hned někdo začne demagogií s louží po dešti tak opravdu nemá smysl číst dál....

2 5
možnosti
JB

S tím začala EK a ta ekoteroristická neziskovka, která na to tlačila. Paní Černochová to shrnula naprosto přesně. Když se takto vyjadřujete, tak jste celou kauzu od začátku dozajista bedlivě sledoval, tak můžete napsat, v čem se autorka mýlí.

1 0
možnosti
LH

Jen bych rád připomněl že s TOP 09 chcete dělat koalici...

7 0
možnosti
JB

Je to o lidech. V ODS jsou lidé jako paní Černochová, ale pak je tam Novotný...

2 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1268x
Jana Černochová (1973) - poslankyně Parlamentu ČR, předsedkyně výboru pro obranu, členka výboru pro bezpečnost a hrdá starostka Prahy 2. Od roku 1997 je členkou ODS. Od roku 1998 působí v komunální politice a od roku 2010 v celostátní. V rámci své poslanecké práce se věnuje aktivitám zaměřeným na posilování obranyschopnosti České republiky, modernizaci české armády a zajištění kvalitních podmínek služby vojáků z povolání, vojáků v aktivní záloze a příslušníků bezpečnostních sborů. Věnuje se také projektům na podporu péče o válečné veterány, připomínání osudů národních hrdinů a vojenských tradic. Mezi její záliby patří potápění, sportovní střelba, běh, literatura a historie. Jejími celoživotními vzory jsou Ronald Reagan, Margaret Thatcherová či Alois Rašín.  

Seznam rubrik