Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To celé vypadá spíše na nějaký soukromý byznys chlapců z AgroMetalExportFertu. Je to dost málo peněz do rozpočtu, aby hamižný Hrabiš riskoval naštvané voliče, ale je to již dost peněz pro Burešovo a Havlíčkovo soukromé podnikání. Fakt je, že se staly horší škody, ale z toho jsme se právě poučili, že ANO?

0 0
možnosti

FNM stihli rozfofrovat Babišovi předchůdci,Klaus rozfofroval i 300 miliard důchodového fondu který zbyl po komunistech;-€

0 0
možnosti

A kde jste byla když Tošovský rozprodal naše zlaté rezervy? Když nepotřebujeme zlato v době kdy ho každý kupuje a rozprodali jsme strategické podniky ,tak nepotřebujeme skladovat suroviny kterých je dostatek s i to skladování stojí prachy:-P

0 0
možnosti

No, ještě bysme mohli ty rezervy uskladnit v Německu, aby je Babiš nevydrancoval. Jako tu naftu. Nevíte náhodou čí to bylo dílo?:-)

0 0
možnosti

Ta Vaše strana toho vydrancovala daleko víc, paní poslankyně

0 0
možnosti
Foto

Darebácký prodej zlatého pokladu, který zkompletoval Gustáv Husák, těžce otřásl důvěrou občanů v jakékoli surovinové rezervy. ODS by měla zpytovat svědomí, jak mohla dopustit toto zlodějské nakládání s majetkem státu !Rv!!

2 4
možnosti

Zlatý poklad prodala ČNB, konkrétně komunista Tošovský, tedy jeden z vás.

1 2
možnosti

Skutečně Babiš drancuje státní rezervy? Nebyl to jen návrh?

0 0
možnosti

No už stihl rozfofrovat fond národního majetku, takže ano.

1 1
možnosti

P48e87t96r 45N18e53d84v18ě10d

8. 12. 2019 18:40

Jj, při očekávané invazi rusáků a číňanů je to fakt hazard prodávat ty kovy. Na druhou stranu, alespoň nepadnou do rukou nepříteli. Jen si fakt nemůžu vzpomenout na ty naše zpracovatele kovů, kteří je zpracují na zbraně. Je odporné, že mezi kovy zmizelo i zlato, tím jsme mohli zaplatit za pomoc. Ten Babiš je lump, nebo to zlato neprodal on?

3 2
možnosti
Foto

Zlate rezervy klesaly za prakticky všech vlád. Největší pokles byl asi za Nečase (cca 1,5-2 tuny), Babiš bude nejspíš těsně druhý v pořadí (necelá 1,5 tuny co je premiérem nebo 2 tuny od kdy je ve vládě). Ale třeba to někdo vtyčíslí přesněji.

V současné době má Národní banka těsně pod 8 tun.

0 0
možnosti

Zlaté rezervy jsou kde, za které vlády se zlikvidovali?

3 0
možnosti
Foto

Postupně prakticky za všech.

0 0
možnosti

Přesné. Babišův způsob péče o erár.

4 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS