Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I96v80a50n 19V78e27s80e66l61ý

12. 11. 2019 15:19

Tady je to o hazardu, mě ale nadzvihl argument ministryně Schillerové k tomu "daňovému balíčku" kdy řekla asi toto:" za deset let vzrostly platy o 45% a daň zůstala stále stejná". Já si to vysvětluji tak, že nechce aby se lidé měli lépe a tak jim zvedne daně na tabák, alkohol a hazard i přestože z těch vyšších platů již odvedli při stejné procentní sazbě i vyšší daně vyjádřené penězi. To byl šílený argument.

4 0
možnosti
Foto

To je podle klasického vtipu: Za 5 dolarů koupím, za 10 prodám a těch 5 procent zisku mi stačí.

Paní Schillerová asi nemá přehled, k jakému datu přestáváme platit eráru a kdy začínáme přispívat do vlastní kapsy.

0 1
možnosti
Foto

Ač je Vaše angažování v oblasti hazardu záslužné, tak lze to nazvat také jako snahu o regulaci svobodného podnikání.

1 1
možnosti
ZH

I svobodné podnikání má své hranice. Destruktivní oblasti lidské činnosti je třeba regulovat. Jinak byste také mohl požadovat svobodné podnikání v oblasti zbraní, drog a podobně.

2 0
možnosti
PK

Ano, jaká vláda, taková opozice, vůbec ze všeho nejtrapnější jsou obstrukce. které nikomu a ničemu nepomohou. Až konečně bude k dispo nějaká alternativa, tak i snad lidé budou volit někoho jiného než ANO.

6 3
možnosti
Foto

Schvalování daňového balíčku mne tvrdilo v názoru, že tak vlastizrádnou, lstivou a úskočnou opozici jako je ta současná, jsme tu ještě neměli.

6 8
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1268x
Jana Černochová (1973) - poslankyně Parlamentu ČR, předsedkyně výboru pro obranu, členka výboru pro bezpečnost a hrdá starostka Prahy 2. Od roku 1997 je členkou ODS. Od roku 1998 působí v komunální politice a od roku 2010 v celostátní. V rámci své poslanecké práce se věnuje aktivitám zaměřeným na posilování obranyschopnosti České republiky, modernizaci české armády a zajištění kvalitních podmínek služby vojáků z povolání, vojáků v aktivní záloze a příslušníků bezpečnostních sborů. Věnuje se také projektům na podporu péče o válečné veterány, připomínání osudů národních hrdinů a vojenských tradic. Mezi její záliby patří potápění, sportovní střelba, běh, literatura a historie. Jejími celoživotními vzory jsou Ronald Reagan, Margaret Thatcherová či Alois Rašín.  

Seznam rubrik