Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J38a30n 21H66u67r32k38a

3. 7. 2019 4:01

čeho jsme se na P2 dočkali...hmm pozitivně...nic...nárůst dealerů drog 300 procent

Vietnamská komunita, cizinci a majetek nárůst x procent nepořádek x procent ničení kultury a památek 1000 procent a bezpečnost v ulicích P2 -1000 procent...

nájmy...raketa...

1 0
možnosti

Nic proti obsahu blogu. Kdybych ale nevěděl, co jste na obraně způsobili za vašeho bačování, jak jste si z rozpočtu MO udělali rozpočtovou zálohu, jak jste to ze socánkovských 2% na obranu dovedli až k tomu 1%, pak bych vám i věřil, že to myslíte vážně.

2 0
možnosti

Éra hnutí ANO na obraně - jasný důvod, proč vláda zasluhuje nedůvěru

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Největší česká aféra v dějinách a Nečasův konec, píše se za hranicemi

14. června 2013 9:27, aktualizováno 18:57

Slovenský, polský i německý tisk se shoduje v tom, že nebývalá aféra v řadách vrcholných českých politiků a špiček státní správy může zlomit vaz premiérovi Petru Nečasovi. A nešetří silnými slovy. Například polská Gazeta Wyborcza hovoří o "největší korupční aféře v české historii".

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/tisk-o-ceske-afere-a-padu-necase.A130614_091930_domaci_jw

ODS se podílela od začátku na "nesrovnalostech" na ministerstvu obrany.

"V polovině devadesátých let byli na obraně dva náměstci: Petr Nečas a Miroslav Kalousek.

7 3
možnosti

???????? Co to je za odkaz? A jak to souvisí s článkem?

3 2
možnosti
Foto

Ještě docela nedávno jsem Vás volila. To jste ještě měli alespoň jakous takous vizi. Teď už energiíi plýtváte jen na poukazování na chyby a nedostatky druhých (byť často domnělých či vymodlených). Je mi to líto.

11 1
možnosti
Foto

No vidíte a já vás volím stále od doby vašeho založení, protože jsem vám věřil, že přes všechny maléry se zvednete a měl jsem pravdu. Jste opět vynikající.

1 2
možnosti
Foto

;-) Věřím, že autorka by v případě úspěchu ODS byla kandidátkou na ministryni obrany. A Fiala, by to coby fíkový list ODS jistě ,,razantně" navrhl;-)

9 0
možnosti

Já bych navrhl Radara Vondru.

1 0
možnosti

Spíše je to o tom jaké jsou hlavní aktuální společenské témata a jak je složená koalice. Navíc to není problém ČR, ale celé socialistické Evropy a to že jsme v určitém blahobytu. Taky bych si přál mít už dávno dostavěné dálnice, rychlovlaky, Praha aby měla okruh a dávno metro D, rychlodráhu na letiště, ve vlastnictví rozvody vody a kanalizace ... Další problém je v tom,že ministerstvo neumí a mnohdy se bojí zajišťovat velké zakázky a pak je zde zákonné prostředí. Dodávka zde není jen na několik let, je potřeba mít ujasněnou koncepci jakou chceme mít armádu a na co má a bude reagovat a jaké máme závazky z aliancí a misí ... Dále aby zde byli lidí pro tuto techniku ...

3 0
možnosti

Možná by stačilo málo a tj. peníze které vyhazujeme oknem za ty stupidní a nesmyslné mise všude možně za většinou americké zájmy, použít na nákup právě té techniky.

0 0
možnosti

J14i16ř67í 54F84o73g92e23l

2. 7. 2019 11:09

Co éry Kalouska, Parkanové, Vondry???

Co nákupy Pandurů a CASA? Co Dalíkova angažmá v nákupech?

To paní Ódésačce nevadilo?

9 4
možnosti

"A vy zase bijete černochy!":-/

2 1
možnosti

Je zajímavé, že vůbec nezmiňujete aféry na ministerstvu obrany za vlád vašich premiérů.

On vlastně i Marek Dalík je odsouzen neprávem, že?

Vážená paní, zkuste nejprve zamířit do vašich řad a osvětlit okolnosti kolem nákupu těch skvělých Pandurů.

Pro začátek snad jen, jak jsou kvalitní a kolik to ČR stálo.

7 3
možnosti
Foto

Jak mohla ODS za Dalíka??? To nějak nechápu. Proč, pokud nákup Pandurů nebyl skvělý nákup, tak proč je dnes vyrábí společnost TATRA DEFENCE VEHICLE a v roce 2017 podepsala s armádou smlouvu o prodeji dalších 2O Pandurů a to za vlády Babiše.

3 1
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1268x
Jana Černochová (1973) - poslankyně Parlamentu ČR, předsedkyně výboru pro obranu, členka výboru pro bezpečnost a hrdá starostka Prahy 2. Od roku 1997 je členkou ODS. Od roku 1998 působí v komunální politice a od roku 2010 v celostátní. V rámci své poslanecké práce se věnuje aktivitám zaměřeným na posilování obranyschopnosti České republiky, modernizaci české armády a zajištění kvalitních podmínek služby vojáků z povolání, vojáků v aktivní záloze a příslušníků bezpečnostních sborů. Věnuje se také projektům na podporu péče o válečné veterány, připomínání osudů národních hrdinů a vojenských tradic. Mezi její záliby patří potápění, sportovní střelba, běh, literatura a historie. Jejími celoživotními vzory jsou Ronald Reagan, Margaret Thatcherová či Alois Rašín.  

Seznam rubrik