Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Autorko, že pan ministr Stropnický nebyl zrovna odborník, to všichni víme. Ale jeho předchůdci (z vašich řad) na tom nebyli o nic lépe. I vy jste na tento post nominovali osoby, jejichž odbornost byla nulová a které byly schopny přijímat pouze jakási politická (absolutně neodborná) rozhodnutí - čemu se tedy právě teď divíte?

10 3
možnosti
LH

Já slyšel názor od poslanců že se dává na obranu zbytečně moc nějakéj pirát to hlásal :-)

5 0
možnosti
AL

Éra hnutí ANO na obraně - jasný důvod, proč vláda zasluhuje nedůvěru

Zdroj: https://janacernochova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=719536

----------------------------------------------------------------------------------------------

Také zasluhujete nedůvěru a to po dobu minimálně sto let. Vaše ODS a její vedení mělo možnost se lidem předvést, co jste zač. A také jste se předvedli. Lidé mají dobrou paměť!

Pokud jste tam vy, Fiala, Němcová apod., tak je tato strana pro mnohé (naštěstí) nevolitelná.

Každý ví, co znamenají slova korupce, koryto, atd. V roce 2009, za vlády Mirka Topolánka, byl deficit státního rozpočtu nejvyšší za celou dobu existence ČR, konkrétně 192,4 miliard Kč.

9 10
možnosti
Foto

Z doby Topolánka a Nečase byla v EU ekonomická krize. Babiš je ve vládě v době, kdy jde ekonomika nahoru a přesto seká dluhy a neivestuje a pouze rozhazuje.

2 3
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1268x
Jana Černochová (1973) - poslankyně Parlamentu ČR, předsedkyně výboru pro obranu, členka výboru pro bezpečnost a hrdá starostka Prahy 2. Od roku 1997 je členkou ODS. Od roku 1998 působí v komunální politice a od roku 2010 v celostátní. V rámci své poslanecké práce se věnuje aktivitám zaměřeným na posilování obranyschopnosti České republiky, modernizaci české armády a zajištění kvalitních podmínek služby vojáků z povolání, vojáků v aktivní záloze a příslušníků bezpečnostních sborů. Věnuje se také projektům na podporu péče o válečné veterány, připomínání osudů národních hrdinů a vojenských tradic. Mezi její záliby patří potápění, sportovní střelba, běh, literatura a historie. Jejími celoživotními vzory jsou Ronald Reagan, Margaret Thatcherová či Alois Rašín.  

Seznam rubrik