Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

Já se bavím, kolik voličů a obdivovatelů majitele médií, a abych nezapomněl usvědčeného agenta, tady adoruje praktiky svého vůdce.

0 0
možnosti
ČP

No, paní poslankyně objevila Ameriku. Přitom kdyby poslouchala pana presidenta a pana Babiše, věděla by, co jsou novináři zač.

0 0
možnosti
KK

Poslouchat lháře a agenta škodí zdraví.

2 0
možnosti
JS

Smím se zeptat proč tedy tu kancelář máte a inkasujete na ni peníze ze státního rozpočtu?

5 1
možnosti
VH

Souhlas. Ale ptejte se, prosím, příště přesněji: Proč máte tu kancelář, placenou z našich daní?

0 0
možnosti
Foto

To je řečí kolem, prostě na lidi kašlete a nějaká rejpavá redaktorka se drze ptá proč. Tak jí stejně drze napište pravdu, že vás zajímají akorát před volbami a je hotovo. Nač ty nesmysly kolem....

2 1
možnosti
Foto

Řečeno sportovní terminologií - podařilo se vám vstřelit vlastňák

1 1
možnosti
MS

Souhlasím s vámi, že čučet v kanceláři a čekat na "Godota" je nesmysl. Dá se to ovšem udělat smysluplně tak, že zveřejníte své "ordinační" pro veřejnost (např. každou středu od 14 do 16 hod.) a po tu dobu tam vydržíte čekat. Pokud tam nebudete v době schůze Sněmovny, každý to pochopí. Jak jednoduché. :-)

2 0
možnosti
VH

Hmm. A že by třeba "z domova" v kanceláři studovala materiály z PS? Pokud vím, tajné nejsou. A nebude se nudit.

PS: Já samozřejmě vím, že očekávat od poslance hluboký zájem o podklady je nesmysl.

0 0
možnosti

Myslím, že byste potřebovala nějaký update nebo aspoň restart. Kde se objevíte, všude si akorát stěžujete na prkotiny. Možná by to chtělo taky dělat to, co je v obou Vašich funkcích náplní, a za co jste placená.

6 0
možnosti
Foto

Docela Vám to sluší a o kumulaci funkcí a platů se dozajista nejedná, že?

4 1
možnosti
MS
VH

Máte pravdu. Proč by poslanci měli být ve svých kancelářích? Když každý má několik funkcí (každou podle jejich slov na plný úvazek). Proč by měli vyčkávat, aby člověk, který neumí s PC (a je jich mnohem víc, než jsem si kdy představoval) došel ke dveřím, zjistil, že je třeba se k zástupci voličů předem objednat a zase odešel. Je velká pravděpodobnost, že nebude otravovat.

Ostatně - zajímalo by mě, kde že je ta tabulka vyvěšená. Doufám, že na dveřích kanceláře v zamykaném domě.

Moji zkušenost nevyvrátíte: Čím víc si politik stěžuje na "prolhaného" novináře, tím více má másla na hlavě. (Toto mé poznání nemá co dělat s obecně nízkou úrovní novinářů.)

Mimochodem: Nebyla původně (už se ne to, pravda, dávno zapomnělo) výše náhrad počítána též za dobu, kdy se poslanec pohybuje "v terénu" a ve své kanceláři (diety) a musí nutně jezdit autem (benzin)? Neměly by se konečně krátit na rozumnou míru? Jenže to by asi mnohým praskly žíly na krku (jak se málem stalo panu Bendovy, když zjistil, že si odhlasoval jejich zdanění a klik to dělá).

9 2
možnosti
VH
LH

Uff je mi Vás líto. Vykaslete se na poslancovani a starostovani a supky dupky do montovny ať si odpočinete......

11 2
možnosti
Foto

J82a37k18u38b 46R98o87t43h

23. 2. 2018 15:07

Do Michelinky tahat pneumatiky? Soustruhu svobodníku? :-/

1 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1268x
Jana Černochová (1973) - poslankyně Parlamentu ČR, předsedkyně výboru pro obranu, členka výboru pro bezpečnost a hrdá starostka Prahy 2. Od roku 1997 je členkou ODS. Od roku 1998 působí v komunální politice a od roku 2010 v celostátní. V rámci své poslanecké práce se věnuje aktivitám zaměřeným na posilování obranyschopnosti České republiky, modernizaci české armády a zajištění kvalitních podmínek služby vojáků z povolání, vojáků v aktivní záloze a příslušníků bezpečnostních sborů. Věnuje se také projektům na podporu péče o válečné veterány, připomínání osudů národních hrdinů a vojenských tradic. Mezi její záliby patří potápění, sportovní střelba, běh, literatura a historie. Jejími celoživotními vzory jsou Ronald Reagan, Margaret Thatcherová či Alois Rašín.  

Seznam rubrik