Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

ani se nedivim, ze takovy elaborat precetlo tak malo lidi - priste zkracovat a byt konkretnejsi...to by politikum MOC sluselo

1 0
možnosti
PJ

Paní Černochová, služba v armádě může přinést i určitá rizika. Aby je člověk podstoupil potřebuje motivaci. Tou může být balík peněz, vojenská kariéra , nebo idea, dejme tomu obrana vlasti. Prachy nemáte, kariéra pod cizím velním tolik netáhne, a idea obrany vlasti je téměř mrtvá, vzhledem k tomu, že naše armáda se nezabývá obranou vlasti, ale jen výbojnými válkami v zájmu USA. Z čehož vyplývá, že udržet AČR na určité úrovni bude čím dál náročnější. Zajištění případné obrany vlasti bude rovněž problematické, neboť nebude záležet na nás, ale na libovůli USA a jejich vojenského tělesa NATO.

2 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1268x
Jana Černochová (1973) - poslankyně Parlamentu ČR, předsedkyně výboru pro obranu, členka výboru pro bezpečnost a hrdá starostka Prahy 2. Od roku 1997 je členkou ODS. Od roku 1998 působí v komunální politice a od roku 2010 v celostátní. V rámci své poslanecké práce se věnuje aktivitám zaměřeným na posilování obranyschopnosti České republiky, modernizaci české armády a zajištění kvalitních podmínek služby vojáků z povolání, vojáků v aktivní záloze a příslušníků bezpečnostních sborů. Věnuje se také projektům na podporu péče o válečné veterány, připomínání osudů národních hrdinů a vojenských tradic. Mezi její záliby patří potápění, sportovní střelba, běh, literatura a historie. Jejími celoživotními vzory jsou Ronald Reagan, Margaret Thatcherová či Alois Rašín.  

Seznam rubrik