Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AS

A18d82a74m 39S18t72a76v67a

29. 8. 2014 8:01

"Jen u šátku to neskončí"  !!!!  Interpelujte působení paní Šabatové na tom jejím Úřadu, lze-li to!!!

11 0
možnosti
KD

K25a83r61e49l 52D82r83d96a

29. 8. 2014 7:19

Až moc jasnozřivé komentáře. Jak Jana Černochová ví, že jde o pomstu ředitelce školy? Také jsem ještě nikde nezahlédl poskytnutý azyl a studium zdarma. Proškolení dívek ředitelkou jsem zahlédl, nicméně Jana Černochová byla očividně přítomná v ředitelně v době vstupních pohovorů.

  Právě se roztáčí propaganda českých rasistů na plné obrátky, tak děkuji, že poslankyně za ODS to vidí na mohutnou podporu takových názorů od jejích kolegů z Parlamentu a hodlá zde snadno získat laciné politické body na české xenofobii.

  Vztahy Anny Šabataové a Jiřího Dienstbiera jsou kapku vykonstruované, ale hodí se, zvlášť dámě, která patrně politiku vnímá úhlem patřičně rozmáznutého vztahu Jany Černochové a neoprávněného Kubiceho policejního prezidenta Martina Červíčka. Inu, asi doma ověřená účinná taktika dehonestace, která se dá dnes užít proti druhým.

  Docela mi dalo práci najít na Wikipedii foto hidžábu se zakrytou tváří, protože většina fotek je zde s odkrytým obličejem. Ale to je již jen drobná manipulace.

  Jana Černochová patrně není aktivní věřící a těžko může posoudit respektování svobody vyznání. Pokud svobodu vyznání nehodlá zpochybňovat, proč publikuje takovéto texty? Pokrývka hlavy je běžná u českých řádových sester. Tedy ani ony nemají v českém školství co pohledávat? Navíc, odkdy je společenská pokrývka hlavy ve společnosti u žen nepřijatelná? Francie to vyřešila povolením hidžábu na vysokých školách z důvodu věku studentů, kdy se již mohou svobodně rozhodovat. Těmto dívkám bylo 23 a 25 let. Pro studium na střední již věk pokročilý. Není na místě individuální studijní plán či studium při zaměstnání, kde by hidžáb nevadil?

  Děsím se, že poslanci s podobnými diskutabilními názory budou smět problém v českém Parlamentu diskutovat a praktikovat obstrukce, kterými tady Jana Černochová vyhrožuje.

1 18
možnosti
JV

Autorko, ač mě některá vaše vystoupení v poslanecké sněmovně jsou , mírně řečeno, nepochopitelná, váš postoj k "šátkovému úletu" naší "bohuželombudsmanky" je mi velmi sympatický. R^ Včera v televizních zprávách byl krátký záběr na paní Šabatovou, jak rozčílená obviňuje onu ředitelku školy z diskriminace těch dvou studentek; v tváři pí. Šabatové byla zloba a nenávist. Tahle paní vymýšlí problémy a šikanuje ze svého postu občany ČR. Takového zastánce lidských práv nám byl čert dlužen! ;-€ Nešlo by ji odvolat? Nešlo by ten úřad zrušit? Vžyť začíná škodit! :-(

21 0
možnosti
AS

A10d14a83m 15S36t74a98v87a

29. 8. 2014 8:04

"v tváři pí. Šabatové ..": To je jedna ze spousty těch věčně pomýlených marxistů, kteří spolu s exkomunisty a estébáky po převratu politicky i hospodářsky  zaplevelili naši zem, a důsledky neseme dodnes!!!

3 0
možnosti
MP

Škoda, že jsou lidé proti přímému odvolání. Šabatová a Dientsbier jsou zbytečně vyhozené statisíce měsíčně. Kolik škody do dalších voleb ještě nadělají?

15 0
možnosti
MP

Šabatová chrání cizí lidská práva. Doporučuje porušovat školní řád, který praví, že během vyučování nesmí mít nikdo pokrývku na hlavě. Nebo už je povolená čepice nebo kukla na školách?

19 0
možnosti
KV

Jde Sabatova odvolat ?

10 0
možnosti
TT

Nevím, jestli je Šabatová na cestě odvolávat např. to, co řekla. Ale tuším, že ti rozumím správně a že se ptáš, jakým způsobem lze tu příšernou Šabatovou odvolat. Na to musím říct, že nevím, ale že vím, že péče o český jazyk může být na tomto poli mocným prostředkem proti asociálům typu Šabatová. ;-)

6 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1268x
Jana Černochová (1973) - poslankyně Parlamentu ČR, předsedkyně výboru pro obranu, členka výboru pro bezpečnost a hrdá starostka Prahy 2. Od roku 1997 je členkou ODS. Od roku 1998 působí v komunální politice a od roku 2010 v celostátní. V rámci své poslanecké práce se věnuje aktivitám zaměřeným na posilování obranyschopnosti České republiky, modernizaci české armády a zajištění kvalitních podmínek služby vojáků z povolání, vojáků v aktivní záloze a příslušníků bezpečnostních sborů. Věnuje se také projektům na podporu péče o válečné veterány, připomínání osudů národních hrdinů a vojenských tradic. Mezi její záliby patří potápění, sportovní střelba, běh, literatura a historie. Jejími celoživotními vzory jsou Ronald Reagan, Margaret Thatcherová či Alois Rašín.  

Seznam rubrik