Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Paní Černochová, jste to vy, kdo prosazuje přisvojování si cizích dětí homosexuálními partnery rodičů? A považujete se stále za konzervativní političku?

Něco pro lepší orientaci v této problematice: http://hodina.blog.idnes.cz/c/421988/Deti-patri-rodicum-ne-homosexualnim-partnerum.html

1 0
možnosti

Pro Jiří Řezník: Nedávejte signatáře Ch77, prosím, do jednoho pytle. Původních cca 400 podpisů, ano, ty lze "zapytlovat". Pak ovšem následovaly podpisy mladých lidí z undergroundu, protože se zrovna v roce 1976 odehrával proces s Plastiky. A těch bylo téměř 1400. Žádní obroditelé z roku 1968, prostě svobodychtiví prostí lidé. Nepočítám ty "statečné", kteří podepsali už v roce 1989. Pro mě konkrétně znamenal podpis vyhazov z VŠ, následně dělnické profese, kriminál a pak konečně listopad 1989. Pro mě je nejcennější svoboda, s aktivitami Janouchů, Uhlů, Šabatových, Štětinů, Rychetských a dalších mám vskutku problém.

2 0
možnosti
Foto

Pro každého komunistu je tím nejcennějším svoboda. Právě proto se jedinci stávají, stávali a budou stávat komunisty.

Předem podotýkám, že tzv. nastolení diktatury proletariátu je pro komunistou pouhým prostředkem ke zrušení státu.

0 1
možnosti
Foto

A i Židé ocenili nacistu Schindlera.

2 0
možnosti

Souhlasím. To by se čestnými občany mohli stát: Švermová, Sekaninová, Smrkovský a další, kteří po roce 1945 bezohledně, bez špetky svědomí, zaváděli v ČR komunismus; a procitli poté co je to samotné semlelo. Kdyby se to nestalo, patřili by dál ke katanům. [>-]

4 0
možnosti
Foto

Co myslíte, nemohli oni jedinci se domnívat, že komunismus po hrůzách Velké deprese a dvou světových válek je tím nejlepším řešením pro lidstvo? Tedy, že zaváděli komunismus právě proto, že měli svědomí v situaci, kdy se kapitalismus dokonale zkompromitoval.

1 1
možnosti
Foto

Jsou dva druhy lidí, prospěcháři a čestní. František Kriegel podle dostupných zdrojů patřil mezi ty druhé, a proto si zaslouží být oceněn, i kdyby zůstal celý život komunistou. Po r. 1968 jednal tak jak jednal, protože byl přesvědčen, že Brežněv a spol. zradili socialismus a komunismus. Stejně tak celá Chata 77. Včetně Havla, který ještě v r. 1989 prohlašoval, že je socialistou.

František Kriegel se nutně musel aktivně podílet na Únoru 1948, protože bez něj by se nekonal 15. květen 1948, vyhlášení nezávislosti Izraele. Nelze tajně dodávat zbraně někam v demokratické zemi.

2 1
možnosti
Foto

Souhlas a karma. Je to dilema, jak se chovat k těmto " procitnuvším". Já osobně měl podobný problém před mnoha lety : jako študákům nám p. Šabata plamenně obhajoval obrodný proces r 68. Když jsem o tom doma hovořil s otcem , suše pravil : Tento pán mě v 48. roce vyhazoval z brněnské techniky.

P.S. ...mladej Uhl je z této rodiny.....:-)

2 0
možnosti

Svůj názor na vaše kádrování jsem napsal do svého blogu. Oceňuji ovšem, že jste se pod své názory podepsala. Když jste si zaspekulovala o názorech Františk Kriegla, co myslíte, že by si pomyslel o vašem kádrování (myslím v radě)?;-O Netuším, jak dlouho patříte do modré voliery, ale jak jste vydýchávala komunisty jako Tlustý, Dyba, Kočárník? No a na toho češtinu fakt mrkněte.8-o8-o8-o

6 0
možnosti

Rada je jasná,  "nedemokraté"  se musí stát většinouR^;-)

0 0
možnosti

No a co na to paní starostko říká Miroslava Němcová? Ta se vloni při projevu ve sněmovně málem rozbrečela... Tak jí to vzalo, že jména soudruhů hrdinů úplně zapomněla. Tedy ona je v životě neslyšela.

2 0
možnosti

J44a27n 70H95a25n75á40k

12. 8. 2014 22:25

Oceňuji, že jste se k věci vyjádřila a založila si blog (já vím, volby). V záležitosti kolem pana Kriegela si netroufám na stanovisko, nicméně ÚSTR a jeho vedení, je pro mě od loňského "převratu" v režii ČSSD bohužel už nedůvěryhodný.

A zaujala mě věta "Ten se ovšem nemůže prosadit silou, ale přesvědčováním tak, že se z menšiny stane většina." ...na to stále hodně lidí zapomíná.

1 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS