Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pak píšete pane Rozsíval bláboly. Jako ten s padáky, s tanky T 72 a podobně. To vysvětluje vše.

1 0
možnosti
Foto

Nevím co bylo na modernizaci tanku T-72M4 CZ nepatřičného. Stojí na podvozku tanku T 72 Armáda dnes používá 27 těchto modernizovaných tanků. Používá britský motor Challenger 2. Stejně nevím, co bylo na smlouvách padáků špatného. Vyvíjela jej armáda a po té co prošel všemi zkouškami rozhodla o jejich nákupu.Štábní informační systém AČR – dodavatel EDS, s. r. o. používá dnes armáda. Také zde nevím co na jeho vývoji bylo něco špatného. Nesmíte věři všemu co píše Sputnik a Aronet.

1 1
možnosti
DR

Co bylo nepatřičného? Především to, jakým způsobem byly ty smlouvy uzavřeny. A díky tomu že byly uzavřeny tak "geniálně", jinými slovy výhodně pouze pro dodavatele, tak miliardy létali oknem a tudíž dodnes MO raději tají kolik ty srandy ve skutečnosti stály.

Nepatřičný např. v případě těch T-72 byl i ten počet poněvadž modernizovat 353 tanků pro republiku naší velikosti za 19 miliard je čiré megalomanství, navíc pochybnou firmou Galileo. Zmodernizovalo se jich nakonec 30.

Padáky? Jestli pro Vás byl padák VTP-100 za který se v roce 1994 vyhodilo několik stovek miliónů korun a o čtyři roky později byl raději zakázán, kvalitní, tak se nemáme o čem bavit.

Štábní informační systém byla kapitola sama pro sebe. Jak je možné že jej dodával EDS když výběrové řízení vyhrála dokonce dvakrát firma Unisys? A hádej kdo tu výběrovku zrušil. Můžeš třikrát.

A jinak máš pravdu, ty kecy o nějakých Aeronetech opravdu vysvětlují vše.

0 0
možnosti
Foto

Na MZV máte názorný příklad.

2 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1268x
Jana Černochová (1973) - poslankyně Parlamentu ČR, předsedkyně výboru pro obranu, členka výboru pro bezpečnost a hrdá starostka Prahy 2. Od roku 1997 je členkou ODS. Od roku 1998 působí v komunální politice a od roku 2010 v celostátní. V rámci své poslanecké práce se věnuje aktivitám zaměřeným na posilování obranyschopnosti České republiky, modernizaci české armády a zajištění kvalitních podmínek služby vojáků z povolání, vojáků v aktivní záloze a příslušníků bezpečnostních sborů. Věnuje se také projektům na podporu péče o válečné veterány, připomínání osudů národních hrdinů a vojenských tradic. Mezi její záliby patří potápění, sportovní střelba, běh, literatura a historie. Jejími celoživotními vzory jsou Ronald Reagan, Margaret Thatcherová či Alois Rašín.  

Seznam rubrik