Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dotace na podporované zdroje energie jsou snad mandatorním výdajem, který je určen zákonem. Totéž na jízdné a agrokomplexy. Příspěvky na UNESCO pak zase mezinárodními smlouvami. Jak jste ošetřila tyto záležitosti?

0 0
možnosti

Souhlas, karma. Zvlášť závěr vašeho článku mě potěšil. Podruhé souhlas.

0 0
možnosti
Foto

Je chybou, když se jakýkoliv makroekonomický ukazatel, růst norminálního HDP, podíl výdajů na obranu stává nikoliv vyjadřením nějakého posunu ex post, ale cílem, jehož je třeba dosáhnout. V tom momentu přestáváme být tržní ekonomikou a stáváme se centrálně plánovanou ekonomiku.

0 0
možnosti

Vážená paní poslankyně. Kdyby to, co prezentujete nezaznívalo z úst představitele ODS, bylo by to docela věrohodné. Ale takhle to je jen další výkřik pro své příznivce a ty, jejich poločas rozpadu paměti je kratší než 5 let. Tak se na to podívejme, jak se nám ten rozpočet armády vyvíjel. Od roku 1993 až do roku 2005 byl, kromě jedné vyjímky, vždy příděl pro armádu vyšší než 2% HDP. A to tu vládli 1992-1998 Klaus a 1998-2005 socánci. No a od roku 2006 jste vzali opratě a kormidlo do ruk vy (ODS), Topolánek a pak Nečas. No a podařilo se vám, spolu s nejlepším ministrem financí EU, za pouhých 6 let dotáhnout rozpočet armády ze 2% na 1,06%. No a přinejmenším stejnou dobu bude trvat navyšování, spíše déle. Takže mlčte, neraďte a sledujte, jak to ti odpovědnější dělají.

4 1
možnosti

Pani Cernochova, Nadpis je v poradku. Jen vas slib (domluvenim tech stran) se nevyrovnava se slibem statu pri vstupu do NATO. Zde jsme podepsaly 2% vydej na obranu z naseho rocniho HDP. Jeste hsme jej nedodrzely. Co vy na to?

0 0
možnosti
Foto

Vy se naučte peníze vydělávat a ne jen utrácet

1 0
možnosti

Pridat rozhodne. Ovsem na spravnem miste. Takny a delostrelectvo v dobe kdy jsme obklopeni pareli asi nemaji moc smyslu. Protivzdusna obrana by mozna smysl mit mohla. Ale IT ochrana pred cyberutoky by mela mit prioritu. Cili kontrola IP z ciziny, Dusledna kontrola pridelenych IP v CR a podpora tech "elfu".

0 0
možnosti

Když už, pane generále, US má také pozemní vojsko, takové lepší bigoše.

1 0
možnosti
Foto

Armády jsou anachronismus. Moderní války se vedou bez výstřelů. Stačí se rozhlédnout, co všechno v Česku patří cizincům, především Němcům. Komerční banky, továrny, služby, prodejny. Stovky miliard ročně putuje do "Berlína". Obsadit nás armádou, tak by se museli starat o udržení pořádku, měli by na hrbu starost o zdraví, výživu, vzdělání, obranu. Takhle tyto nákladné starosti nechají "domorodcům" a sami slíznou smetanu.

1 1
možnosti
Foto

Důležité je, aby ty kapitálové statky sloužily k uspokojování potřeb. Je jedno, odkud ten co je vlastní, je.

0 0
možnosti

:-)........Jste Vy vůbec žena? Ženy, ,protože rodí potomstvo o které se pečlivě starají mají na paměti aby děti žily v míru a pokoji. Vy byste chtěla válčit! Proti komu? Rv

0 0
možnosti

Přece proti zlému Rusku.

2 0
možnosti

To přece musí někdo nadnárodně koordinovat (Evropa, Nato), kam ty prostředky jdou. Ne že poslankyně - civilista řekne tam a tam. Armádu nemáme, jen hodně specializovaný sbor o cca 20 tis. mužích a ženách + pár záloh. Nejsme Izrael.

1 0
možnosti
Foto

Karma - za aktuální sdělení.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS