Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je nutné posílení bezpečnostních složek. Použil bych jen upravené úsloví pana Wericha, že jen vůl nepochopí, že prostě svět nikdy nebude bezpečný. Věřím, že se  najdou i "moudří chytráci" , kteří budou nadále tuto oblast podceňovat, možná i s přitroublými komentáři, že se nám nic nestane. Navíc si mylsím, že zrovna tato oblast se podceňovala řadu let, takže je tak minutu po dvanácté.

1 0
možnosti
MS

Jeden takový chytrák je pode mnou. :-P

1 0
možnosti
Foto

Už chybí jen Lidové milice.

0 3
možnosti
Foto

Jen mám obavu, že po novele B.Z. bude opět těžkej byznys mezi ,,taky vlastenci". S modrými knížkami, že. Nakonec i p. A.V. s tím měl osobní zkušenost, dtto. již zesnulý byvší MO s., pardon, p.A.B.:-/ Ale i jiní exponovaní, jako M.Ž. atp.;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1268x
Jana Černochová (1973) - poslankyně Parlamentu ČR, předsedkyně výboru pro obranu, členka výboru pro bezpečnost a hrdá starostka Prahy 2. Od roku 1997 je členkou ODS. Od roku 1998 působí v komunální politice a od roku 2010 v celostátní. V rámci své poslanecké práce se věnuje aktivitám zaměřeným na posilování obranyschopnosti České republiky, modernizaci české armády a zajištění kvalitních podmínek služby vojáků z povolání, vojáků v aktivní záloze a příslušníků bezpečnostních sborů. Věnuje se také projektům na podporu péče o válečné veterány, připomínání osudů národních hrdinů a vojenských tradic. Mezi její záliby patří potápění, sportovní střelba, běh, literatura a historie. Jejími celoživotními vzory jsou Ronald Reagan, Margaret Thatcherová či Alois Rašín.  

Seznam rubrik