Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proč vždy má ODS před volbami, či v opozici dobré myšlenky, aby po volbách ve vládě naprosto vždy udělala pravý opak?

0 0
možnosti

Nu dobra, i ODS muze 'utrousit' rozumnou vec. K cemu to vse ovsem, kdyz ma ve svych radach 'zmiziky' jako je pi Nemcova. Tedy stranicky vzato.

2 0
možnosti

Kdyby něco reálného hrozilo, tak stejně ty odvedené brance nikdo nestačí vycvičit. Buď nechat jen profi armádu s dobrovolníky, anebo zavést 3-6 měsíční povinný základní výcvik a potom pár týdenních cvičení jako to mají třeba Švýcaři.

3 0
možnosti
Foto

Především by si měli politici laskavě rozmyslet, jakou armádu vlastně chtějí, kolik potřebujeme tanků, transportérů, letadel a ponorek. A samozřejmě kolik na takovou armádu hodláme dát. Založit teď nějakou další kartotéku pro hypotetický případ války nic neřeší.

1 0
možnosti
Foto

V našem státě existuje stále branná povinnost. To znamená, že pokud stát v případě ohrožení státu vyzve muže k nástupu obraně státu musí nastoupit všichni od věku  18 let. Pokud ne je za to trest.  Co tam budou ti kluci dělat, když neumí ovádat samopal, kulomet, neumí se pohybovat.  Není tedy lepší je naučit ovládat zbraně a pohybovat se v terénu v případě válečného střetu. Je to i lepší i pro ně, když se naučí ovládat zbraně a něco z vojenského řemesla.

1 0
možnosti
Foto

Uznávám, že Vaše argumenty jsou velice dobře a jasně podané. R^

8 0
možnosti

této straně už nevěříme, jsou horší než komouši protože komunistům se nikdy nevěřilo a tak nějak jsme je trpěli ale vám slavným ods jsme jak blbci naivně věřili. takže paní Černochová, může si vyprávět co chcete my už to nezobeme. Paní Černochová a pan Černoch jsou spíše politici než státníci to znamená, že napíšou a řeknou věci, které píšou a říkají proto aby někoho přelstili.  A takové lidi nemám rád.    Takže opravdu velmi směšný zbytečný článek.

0 7
možnosti
Foto

Dovolte mi slušnou a nesměšnou otázku - četl jste vůbec ten článek, a porozuměl jste tomu, co se v něm píše...?

4 0
možnosti

Je pravda, že dělat odvody bez v dohledné době následujícího výcviku je jenom přepočítávání ovcí a nic víc.

Prostě základní vojenská služba neměla být zrušena, měla se jen omezit na cca 3 měsíce základního výcviku.

A účast na vojenském výcviku by měla být oceňována i zaměstnavateli, podobně jako je tomu ve  Švýcarsku.

2 0
možnosti

Představa, že úředník jen požádá o údaje o zdravotním stavu pojišťovnu a tam mu je prostě poskytne, bez vědomí toho člověka, je docela děsivá.

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že o tom to není, Je to o tom, jednat a nalézt právě takové řešení, které by bylo praktické, bezpečné, a smysluplné...

1 0
možnosti

To jsou tedy strašné kydy.

Vy tomu evidentně rozumíte asi stejně dobře jako já kvalitě tampónů a vložek.

0 7
možnosti
Foto

Nevím, jak rozumíte tamponům  a vložkám Vy, pane Chovanče, ale problematice obrany a armády nerozumíte zcela zjevně vůbec...:-)

5 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS