Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IK

Takováhle vybavenost mi připadá jako naprosto neomluvitelné plýtvání penězi. Je to další ukázka, jak hospodaří obce (úředníci a potažmo stát) s prostředky které jim odevzdávají občané. Očividně je zásadou: utrať všechno, třeba za sebevětší nesmysly, jen ať jsou důvody ke stálému zvyšování daňové zátěže obyvatelstva.

1 0
možnosti

Nezlobte se, ale já si myslím, že dětské hřiště se záchody a přebalovaícmi pulty je hovadina, a to ze dvou důvodů: Dítě by nemělo být neustále jen v aseptické prostředí a vyčůrání dítěte na trávník v parku (/kde to beztrestně dělá daleko víc psů) nebo přebalení na lavičce či v kočárku by mělo být zcela normální. Jako babička 4 vnoučat žijících v různých městech vč. Prahy s tím mám bohaté zkušenosti - a přiznám se, že do dneška jsem o žádném takhle vybavené hřišti neslyšela. A jako druhý důvod vidím finance. Pokud bychom žili v jakémsi blahobytu, kdy by na vše bylo dost peněz - prosím, možná že by se mohly stavět i takovéhle blbiny. Ale v situaci, kdy chybí peníze na zásadní věci (a pro skutečně potřebné lidi) se mi takové plýtvání jeví jako trestuhodné.

0 0
možnosti
AK

Také si myslím, že finance lze používat na důležitější věci. Na druhou stranu musím přiznat, že teď co jsem ve vyšším stupni těhotenství, bych opravdu toaletu na dětském hřišti přivítala, protože jinak jsou naše výlety s dcerou poněkud krátké a vždy v bezpečném okruhu doběhu. Dost je to spojeno s nefunkčním systémem veřejných toalet. Takto teoreticky zbývají třeba nákupní centra, ale výlety tam nepokládám za úplně šťastný nápad. Ale uznávám, že jsou to malichernosti oproti jiným problémům.

0 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1268x
Jana Černochová (1973) - poslankyně Parlamentu ČR, předsedkyně výboru pro obranu, členka výboru pro bezpečnost a hrdá starostka Prahy 2. Od roku 1997 je členkou ODS. Od roku 1998 působí v komunální politice a od roku 2010 v celostátní. V rámci své poslanecké práce se věnuje aktivitám zaměřeným na posilování obranyschopnosti České republiky, modernizaci české armády a zajištění kvalitních podmínek služby vojáků z povolání, vojáků v aktivní záloze a příslušníků bezpečnostních sborů. Věnuje se také projektům na podporu péče o válečné veterány, připomínání osudů národních hrdinů a vojenských tradic. Mezi její záliby patří potápění, sportovní střelba, běh, literatura a historie. Jejími celoživotními vzory jsou Ronald Reagan, Margaret Thatcherová či Alois Rašín.  

Seznam rubrik