Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jen me tak napadlo proc u nas nebylo referendum ke vstupu do NATO ? Je to preci jenom zavazny krok v zivote lidskem, protoze jde o zivoty lidi, ne politiku !!

2 0
možnosti

Paní Černochová, je mi smutno z toho, co zbylo z ODS, jejímž jsem byl dříve skalním voličem. Mluvit v současné době o NATO, USA a EU jako ochráncích míru a demokracie v Evropě i ve světě je v současnosti velmi opovážlivé a nešťastné.

7 0
možnosti

Dobrý večer paní poslankyně,myslím,že máte plnou pravdu....dnes jsem někde zaslechl,četl(nevím přesně) ,že si ČR děla z EU a NATO bankomat....myslím,že to nejde vyjádřit přesněji.Je ovšem smutné,že se na mnoha "výběrech" bankomatu podílela i ODS,její členové, "výběry" ovšem probíhají napříč stranami....co by asi udělala Margaret,Alois či RolandEU

0 3
možnosti

Podivejte se od nas rocne odplyne na Zapad 300 miliard korun v dividendach a cca 200 miliard v danovych kouzlech a optimalizacich. Tak nevim kdo je bankomat !

1 0
možnosti
Foto

Tristní nostalgie - ještě před pár lety se to hlasovalo a vládlo... Jenže někdo něco pokazil a pozásluze skončil jak kůl v plotě..

7 0
možnosti

Tak co, uz si Vas partner bali plnou polni, aby branil nasi demokracii a splnil zavazky vuci NATO, nebo to nechate na synech jinych matek, aby valcili za Vase presvedceni?

9 2
možnosti

Co je to za zoufalost?

1 1
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1268x
Jana Černochová (1973) - poslankyně Parlamentu ČR, předsedkyně výboru pro obranu, členka výboru pro bezpečnost a hrdá starostka Prahy 2. Od roku 1997 je členkou ODS. Od roku 1998 působí v komunální politice a od roku 2010 v celostátní. V rámci své poslanecké práce se věnuje aktivitám zaměřeným na posilování obranyschopnosti České republiky, modernizaci české armády a zajištění kvalitních podmínek služby vojáků z povolání, vojáků v aktivní záloze a příslušníků bezpečnostních sborů. Věnuje se také projektům na podporu péče o válečné veterány, připomínání osudů národních hrdinů a vojenských tradic. Mezi její záliby patří potápění, sportovní střelba, běh, literatura a historie. Jejími celoživotními vzory jsou Ronald Reagan, Margaret Thatcherová či Alois Rašín.  

Seznam rubrik