Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Moje náboženství mi přikazuje nosit na hlavě sušený kravský trus, věřím totiž ve Velkého Vola. Doufám, že za mě a další stoupence VV Šabatová taky bude bojovat!!Trus do škol! Ve jménu náboženské svobody!

2 1
možnosti
Foto

Mně se moc líbí jak autorka účelově překrucuje fakta - mám rád, když se někdo takhle hezky sám usvědčí :-) 1) Explicitní zákaz pokrývek hlavy ani náboženských symbolů ve školním řádu nebyl - byla tam jen velmi vágní formulace o slušném oblečení bez výstředností. 2) Stěžovatelka přislíbila dodat škole doklad o povolení trvalého pobytu, což po neustálém odkládání nakonec neudělala - a to byl hlavní důvod jejích odchodu - ten šátek byl zjevně záminkou. Paní autorka o tomto musela vědět, protože v článku používá informace ze stejných zdrojů, které vyšly najevo až později. Takže - lidé čtěte a pochybujte :-):-)

5 1
možnosti

Paní Jano Černochová a nebojíte se, že Vás "odstřelí" dříve než budete moci něco dělat ve prospěch občanů ČR ?? To bych Vám nepřál. Jak známe "obuchmaňku" Sabatovou, je to marxisticko-levičácka zrůda, která je spřízněna s Dienstbierem a ostatní levicově-zelenou pakáží a celá její rodina je v politických funkcích, nehledě na to, že táto žena     ( teď nevím jestli je to ve své podstatě skutečně žena) je až moc POMSTYCHTIVÁ a umí využívat intriky v politických kruzích. Dávejte si pozor !! Ale nemějte strach, jen si chraňte záda!!! Ta bestie Vám vrazí nůž do zad v té nejvhodnější chvíli - pro ni !!! R^[>-]

5 1
možnosti

Jste hodně naivní, když si myslíte, že paní Černochová dělá něco ve prospěch občanů. Pro mě s určitými znalostmi je paní Černochová synonymem slova mafie a korupce.

1 1
možnosti
Foto

Sám jsem přesvědčený o tom, že jde o cílenou diverzi, jejímž cílem je likvidace evropské civilizace. Za kulisou přehnaného humanizmu jsou nelidské cíle kohosi. Jednoduché by bylo řící, že jde o islamismus, ale ten bude rovněž jen nástrojem. Zrušení trestu smrti, sociální vymoženosti, imigrace, pronikání mafií do politiky, ale i označování přirozeného chování lidí za xenofobii, rasismus, nacismus to vše má na svědomí tahle diverze. Zlanařila i mnoho šéfů EU, státníků a politiků a teď i českou ombudsmanku.

12 0
možnosti

K92a53r54e96l 67D44r19d15a

29. 8. 2014 12:18

Evropa jde dík svým nacistům a rasistům cestou omezení křesťanství, aby mohla omezit islám. Neskutečné! Nevzdělaná materialistická spodina společnosti likviduje duchovní kořeny své vlastní kultury. Jak když revoluční komunisté a ideologové povstali z hrobů. Co může následovat? Hnutí "zpět na stromy"? ;-D

  Tak zlé to nebude, přijdou jen další Jáchymovy a politické popravy, že, soudruzi. :-P

1 0
možnosti

Šabatová jde proti své vlasti, proti její tradici, zvyklostem. A v konečném důsledku i proti integraci těch  dvou dívek (a dalších co budou následovat).

Kdyby neměla všude kolem příklady, jak špatně to dopadá, považoval bych to za naivitu, takto mohu říci jen jedno- je to kolaborantka!

15 0
možnosti

Tady už nejde o toleranci. Další vývoj si každý domyslí.

11 0
možnosti

Další vývoj si ani nemuslíme domýšlet, stačí se podívat za hranice.

9 0
možnosti

NE. Nemusíme být tolerantní. A hlavně ne k netolerantním!

12 0
možnosti

Tady je jedna velmi pěkná dizertační práce:

http://www.academia.edu/4163055/Svoboda_nabozenskeho_vyznani_v_kontextu_evropskeho_a_mezinarodniho_prava

Od strany 128 rozebírá důvody pro omezení náboženských symbolů. Zrovna hidžábem (což je ještě akceptovatelnější varianta pokrývky než hidžáb) se zabýval Evropský soud pro lidská práva a přijal argumentaci tureckého soudu, že hidžáb je spojen s extremistickými náboženskými hnutími, a proto jej považuje za rizikový pro ohrožování bezpečnosti společnosti. Hidžáb je symbolem reprezentující náboženské hodnoty, které ohrožují demokratické hodnoty, jako svobodu, rovnost, lidskou důstojnost, pak i dalších hodnot, jako náboženskou neutralitu ve státních institucích, ochrana práv a svobod druhých, ochrana demokratického státu aj.

Náboženská svoboda prostě neznamená naprostou svobodu, ale jen omezenou svobodu.

Asi by měla Šabatová sednout někam do knihovny a nastudovat si nějaké odborné práce na toto téma. Jen žvaní, ale ví prd.

17 2
možnosti

K17a16r42e92l 24D30r93d67a

29. 8. 2014 12:10

Co si opravit tu závorku?

  Na straně 128 a 129 čtu, že u hidžábů na hlavách studentek v jednom případě přijal ESLP tureckou argumentaci v situaci hrozby islamistického převratu. Později již ne. Jak to souvisí s Českem?

  Asi byste si měla sednou do knihovny a nastudovat si něco z toho, co tady vehementně prohlašujete. ;-D

1 4
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1268x
Jana Černochová (1973) - poslankyně Parlamentu ČR, předsedkyně výboru pro obranu, členka výboru pro bezpečnost a hrdá starostka Prahy 2. Od roku 1997 je členkou ODS. Od roku 1998 působí v komunální politice a od roku 2010 v celostátní. V rámci své poslanecké práce se věnuje aktivitám zaměřeným na posilování obranyschopnosti České republiky, modernizaci české armády a zajištění kvalitních podmínek služby vojáků z povolání, vojáků v aktivní záloze a příslušníků bezpečnostních sborů. Věnuje se také projektům na podporu péče o válečné veterány, připomínání osudů národních hrdinů a vojenských tradic. Mezi její záliby patří potápění, sportovní střelba, běh, literatura a historie. Jejími celoživotními vzory jsou Ronald Reagan, Margaret Thatcherová či Alois Rašín.  

Seznam rubrik